• Gaming & E-Sports

Borderlands 3 je napokon izašao!

by Marko Sinadinović / 01.11.2019 -> 12:02:46 / 780 views

2K i Gearbox Software su konačno objavili njihovu dugo očekivanu "shooter-looter" pucačinu, treći nastavak popularnog serijala: Borderlands 3.

https://www.youtube.com/watch?v=Av5Eyx3bGtM

Nadaleko poznat po svom specifičnom RPG-FPS žanru, sa velikom dozom humora i harizmatičnom paletom likova, Borderlands 3 je po mišljenjima kritičara bolji nego ikada.

Lilith se vraća kao zapovednica Crimson Raidersa i vaš zadatak je, jednostavno rečeno, očistiti Borderlands od neprijatelja koji su još opasniji nego pre. Povrh toga, nova pretnja su blizanci Calypso koji imaju vlastitu sektu ludih sledbenika nazvanu Children of the Vault.

Igra ima niz unapređenja u odnosu na svoje prethodnike. Tu su četiri nova Vault Huntera na raspolaganju igračima, svaki sa svojim osobinama i veštinama, novi Borderlands svetovi, nesvakidašnje kombinacije oružja. Co-op akcija je isto tako dopunjena sa novim "level-sync" sistemom koji omogućava co-op igranje online ili u "split screen" režimu, kad god vam se prohte, bez obzira na to na kom se iskustvenom nivou igrači trenutno nalaze.

Borderlands 3 je od 13. septembra zvanično dostupan za Xbox One, Playstation 4 kao i za PC - ali kao Epic Games Store ekskluziva do aprila naredne godine što znači da igra neće izaći na Steamu još više od šest meseci.

Više informacija na: borderlands.com

 

Marko Sinadinović

Stručnjak za digitalni marketing, gejmer, pijanista i kolekcionar stripova.

Ostavite vaš komentar

Back to top